Knabbels

Feta-geroosterde paprika en zaden

Dit gerechtje eet je als dip met crackers of komkommer schijfjes. Of als salade met nog wat extra sla erbij.

Sooooo Good!

Kisssssss

S.

Feta-geroosterde paprika en zaden

Print Recipe
Serves: 1 kommetje Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • - 1 feta blok (250 gram)
  • - 3 grote geroosterde stukjes paprika (bokaal of vers geroosterd uit de oven)
  • - 1 el pompoenpitten
  • - 1 el zonnebloempitten
  • - Olijfolie, peper, zout en Provençaalse kruiden
  • - 1 lente ui en wat verse peterselie.

Instructions

1

Rooster je paprika in de oven op 220 graden of koop geroosterde rode paprika's uit een bokaal (op azijn, niet op olie!! Anders te veel olijfolie!)

2

Rooster in een pan kort je pompoen- en zonnebloempitten (zonder olie!) totdat ze goud bruin zijn.

3

Brokkel de feta in een kommetje, doe de zaden en de geroosterde paprika stukjes erdoor. Kruid met peper, zout en olijfolie. Meng alles goed door elkaar.

4

Strooi er nog wat Provençaalse kruiden, lente ui en peterselie over.

5

Eet dit koud of zet 10 minuutjes in de oven op 180 graden.

6

Serveer met wat crackers.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply