Dit gerechtje eet je als dip met crackers of komkommer schijfjes. Of als salade met nog wat extra sla erbij.
Sooooo Good!
Kisssssss
S.
Feta-geroosterde paprika en zaden
Print RecipeIngredients
- - 1 feta blok (250 gram)
- - 3 grote geroosterde stukjes paprika (bokaal of vers geroosterd uit de oven)
- - 1 el pompoenpitten
- - 1 el zonnebloempitten
- - Olijfolie, peper, zout en Provençaalse kruiden
- - 1 lente ui en wat verse peterselie.
Instructions
Rooster je paprika in de oven op 220 graden of koop geroosterde rode paprika's uit een bokaal (op azijn, niet op olie!! Anders te veel olijfolie!)
Rooster in een pan kort je pompoen- en zonnebloempitten (zonder olie!) totdat ze goud bruin zijn.
Brokkel de feta in een kommetje, doe de zaden en de geroosterde paprika stukjes erdoor. Kruid met peper, zout en olijfolie. Meng alles goed door elkaar.
Strooi er nog wat Provençaalse kruiden, lente ui en peterselie over.
Eet dit koud of zet 10 minuutjes in de oven op 180 graden.
Serveer met wat crackers.
No Comments