Deze appel-havermout taart kan ik werkelijk elk moment van de dag eten. Heerlijke ‘Baked Oats’. Door de toevoeging van kaneel en appel is het alsof je een echte appeltaart aan het eten bent maar dan met een gezonde twist!
Lekker en makkelijk recept! En het smaakt naar appeltaart, what’s not to like, right?! 🙂
Goed voor de darmen, spijsvertering en je bent lang verzadigd. Tip, maak het in een grote taartvorm, verdeel (na het bakken) in bakjes. Zet het in de koelkast en eet het koud als tussendoortje met wat yoghurt. Of je kan het altijd opwarmen in de microgolf. Mmmm!! Ook een topper als dessert als je gasten hebt met een bolletje soja vanille ijs. Het is dan alsof je ‘apfelstrudel’ aan het eten bent 😉
Maar dit is echt een aanrader om de dag mee te beginnen.
Meng alle ingrediënten door elkaar in een beslag kom. Laat even staan. Verwarm de oven op 180 graden. Neem een ovenschaal of een taart schaal. Doe hierin wat bakpapier of vet in met wat olijfolie/kokosolie. Giet het mengsel in de ovenschaal en rasp nog wat appel bovenop. Werk af met nog wat kaneel. Bak 40 minuten in de oven. Serveer! Hou je niet van rozijnen? Vervang door gedroogde abrikozen of een handje ongezouten nootjes of zaden. Appel haver taart uit de oven
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments