Diner

Butternut en zoete aardappel met geitenkaas en granaatappel

Geen inspiratie voor vanavond of geen tijd… Dan is dit jouw healthy en snel gerecht. 😉

Zo een lekkere combinatie: butternut en zoete aardappel. Met het zoete van granaatappel en het pittige van de verse geitenkaas. Yummie!! Echt smullen. En simpel om te maken, alles op een bakplaat gooien, oven in én KLAAR!

Butternut en zoete aardappel met geitenkaas en granaatappel

Print Recipe
Serves: 2 Cooking Time: 35 min

Ingredients

  • - 1 zoete aardappel
  • - 100 gram butternut
  • - Handje verse rozemarijn kruiden
  • - 2 eetlepels geitenkaas
  • - 1 granaatappel
  • - Peper en zout
  • - 2 tl paprikapoeder
  • - 1 tl currypoeder
  • - 2 tl Provençaalse kruiden

Instructions

1

Snij je zoete aardappel en de butternut in blokjes.

2

Leg dit op bakpapier op je bakplaat. Strooi de kruiden erover en de verse rozemarijn.

3

Zet dit in een voorverwarmde oven op 200 graden. Ongeveer 20 min.

4

Haal de vruchtjes uit de granaatappel.

5

Daarna strooi je de granaatappel vruchtjes erover én meng je de geitenkaas door de groenten.

6

Zet nog 5 minuten in de oven en klaar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply