Geen tijd? Nood aan die extra groenten? Dit éénpansgerecht is super simpel & in een ‘wip’ klaar.
Ik hou er ook niet van om uren te koken als ik ’s avonds thuis kom. Ik wil een lekker en gezond bord tijdens de week. Deze is er eentje enkel met groenten, linzen, kikkererwten en afgewerkt met een GROTE lepel hummus 😉 ! Alles in een kommetje, enkel een lepel erin en smullen maar…
Maak dit gerust in een grote hoeveelheid dan heb je de volgende dag nog een lekker lunch om mee te nemen! Geen microgolf op je werk? Dit is ook heel erg smakelijk koud!
Je snijd de courgette, tomaat en ajuin in fijne stukjes, haal 150 gram kleine roosjes van de broccoli. Doe olijfolie in een steelpan. Bak de courgette, broccoli en ajuin op een laag vuurtje. Laat roerbakken voor 10 minuten met het deksel op de pan. Giet de kikkererwten en linzen af, spoel met lauw water en laat goed uitlekken. Deze mogen samen met de blokjes tomaat in de pan. Doe er 2 tl rode curry pasta, 70 gram passata en geutje water erbij. Goed kruiden (zie welke kruiden ik gebruik hierboven). Laat nog 10 minuten roerbakken. Meng af en toe alles goed door elkaar. Serveer in een leuk kommetje, met 1 el hummus on top! Iets extra? Maak er nog een eitje bij, heerlijk! Snel VEGGIE gerecht op je bord!
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments