Hotspots

Hotspot: Cocotine in Gent

Cocotine, een gezellige & warme koffiebar, die aan de rand van Gent ligt. Gemakkelijk te bereiken met je auto én je kan gewoon voor de deur parkeren. Het enigste wat je nog moet doen is uitstappen, binnenstappen & je neerploffen in hun zeteltjes of lekker aan een tafeltje. Als het zonnetje schijnt kan je ook op hun klein stadsterrasje vertoeven. Als je hier binnen komt, krijg je zo een warm huiskamergevoel. Gezellig, veel pastelkleuren, kussens, groen, … Echt een rustgevend en relaxed gevoel heb je hier. Een plekje waar ik de hele namiddag zou kunnen zitten. 🙂

Een pareltje in Gent! Fantastische, mooie & lieve madam die dit uitbaat. Ze straalt, en is een mega gepassioneerde barista!

Hier kan je genieten van DE heerlijkste koffie’s, ijskoffie’s, lekkere theetjes, tartines met yummie spreads (zoals hummus, rode bieten hummus, feta, kruidenkaas met zalm, …), soep, quiche van de dag, frisse huiswijntjes, apéro’s,  … Ook hun gebakjes zien er zooo lekker uit! Perfect bij een warm kopje koffie. Ik nam de tartine met rode bieten hummus, een heerlijke krokante bruine boterham met groentjes & een homemade bietenspread! Mijn vriendin nam die met zalm & creamy cheese en lekker warm soepje! Gewoonweg heerlijk!!!! Met onze snoet in de zon, een vegan Mocktail in onze hand (die er ook schitterend uit zagen!!! ), beetje bijpraten.. het was zalig!

Dus ben je in Gent? Spring dan zeker eerst eens binnen in Cocotine!

Leithstraat 51, 9000 Gent

0486 22 25 40 / maandag gesloten

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply