Lunch

Zomerse salade met frambozen, rozijnen & avocado

De zomer komt eraan.. Daar komen de salades met fruit. Niet iedereen is er fan van, maar ik wel hoor 🙂 In deze salade voegde ik lekkere, verse framboosjes eraan toe. Mmmmm, smullen!

Als het warm is, heb ik echt behoefte aan salades met een lekker fruitje erin. Dit geeft een extra frisse toets aan je salade. Dit kan jouw ideale vegetarische lunch zijn of een lekker bijgerecht op de BBQ tafel. Ik combineerde hier avocado, rozijnen en framboos. En voegde daaraan wat groenten aan toe. Ik werkte af met wat balsamico azijn en verse basilicum.

Deze salade is in een no-time klaar, supersimpel en echt overheerlijk.

 

Zomerse salade met frambozen, rozijnen & avocado

Print Recipe

Ingredients

  • - 2 rijpe avocado's
  • - 12 kerstomaten
  • - 1 rode paprika
  • - 1 gele paprika
  • - 3 pijp ajuinen
  • - 1 handje verse basilicum
  • - 1 handje rozijnen
  • - 12 frambozen
  • - 1 tomaat
  • - Peper en zout
  • - 1 el Italiaanse kruiden
  • - 1 el citroensap
  • - Scheutje balsamico azijn
  • - 2 el olijfolie
  • - 2 el zonnebloempitten (optioneel)

Instructions

1

Snij al je groentjes in fijne stukjes.

2

Halveer je kerstomaten.

3

Pel de rijpe avocado's, haal de pit eruit en snij in reepjes.

4

Voeg alles samen in een grote kom. Meng alles voorzichtig door elkaar. Voeg nu je olijfolie en balsamicoazijn eraan toe.

5

Kruid met Italiaanse kruiden, peper, zout en giet wat citroen sap erover.

6

Werk af met de frambozen, rozijnen, verse basilicum en zonnebloem pitten (of andere soort zaden).

Notes

De avocado geeft deze salade een smeuïge toets. De frambozen en de rozijnen zorgen voor het zoete. Mmmmmm!!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply