Havermout en peer? Een match made in Heaven!
Dit recept heeft misschien een ‘herfstig’ tintje, maar ik eet dit gewoon het hele jaar door 🙂 Daarom moest ik dit nog eens delen met jullie. Het recept verscheen al op mijn insta, maar realiseerde dat ik deze nog nooit op mijn blog gezet had. Dus bij deze… Geniet ervan! Jullie mogen altijd jullie bordjes delen met mij! #fisforsofia
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de peer in de lengte in 4. Haal de zaadjes eruit, leg op wat bakpapier en kruid met héél veel kaneel :). Besprenkel met 1 el ahornsiroop (of wat honing kan ook). Zet 20 minuten in de voorverwarmde oven. Breng ondertussen de havermout met de amandelmelk aan de kook. Voeg er wat stevia eraan toe. Roer geregeld met je lepel erdoor. Dit moet maar een aantal minuutjes op staan hoor. Laat even afkoelen. Doe de havermoutpap in een kommetje, leg de gebakken peer erop. Werk af met 2 el magere kaas, wat granola en gojibessen. Enjoy!Havermout met gebakken peer
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments