Een wrap bevat de nodige koolhydraten. Daar is zeker niets mis mee!! Maar als je eens wil ‘cutten’ van je koolhydraten of je hebt in het weekend wel wat gezondigd.. kan het nooit geen kwaad om eens een dagje ‘koolhydraatarm’ te eten.
Deze gevulde sla wraps met tofu, overgoten met een heerlijke dressing is perfect als lunchgerecht en staat binnen de 15 minuten op tafel. Ze zitten boordevol eiwitten door de tofu en de combinatie is subliem! Een lichte lunch zonder een opgeblazen gevoel!
Eet je niet graag tofu? Je kan het perfect vervangen door blokjes kip of kippengehakt.
Smakelijk lieverds! Geniet van deze mooie dag!
Snij de tofu in blokjes, en doe ze in een kommetje. Giet er wat olijfolie over en kruid met paprika, rozemarijn en zwarte peper. Meng de tofu goed onder de kruidenmengeling. Laat even staan. Neem een blikje groene kidneybonen, giet het vocht af en weeg 70 gram af. Ondertussen snij je de kerstomaatjes in twee en de pijp ajuin in fijne ringetjes. Neem een steelpannetje, bak de asperges in wat olijfolie en kruid met peper en zout. Daarna mogen de tofu blokjes er ook bij, bak totdat ze een bruine kleur hebben. Maak nu de dressing: doe in een schaaltje de ingrediënten en meng alles goed door elkaar. Dresseer: leg de Romeinse sla op een bord naast elkaar. Doe wat asperges, kerstomaatjes, groene kidneybonen en pijpajuin in de blaadjes sla. De gebakken tofu mag er ook op. Werk af met de tahin dressing. Draai nog eens met de pepermolen over het bord en klaar!Sla taco's met tofu
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments