Lunch/ Ontbijt

Omelet met cottage cheese

Een omelet met cottage cheese, avocado, komkommer, kerstomaatjes en edamame boontjes. Perfect als lunch maar dit recept zou ook prima kunnen dienen als snelle avondmaaltijd.

Gezond en lekker!  Deze omelet maak je super snel. En je hebt gelijk lekker veel groenten gegeten. Wil je een twist? Maak van de omelet een wrap en rol hem gewoon op met de ingrediënten erin. Easy!

Omelet met cottage cheese en koude veggies

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 2 ei + 1 eiwit
  • - 60 gram cottage cheese
  • - 1/2 avocado
  • - 50 gram kerstomaatjes
  • - 50 gram komkommer
  • - 50 gram edamame boontjes
  • - 1 el verse bieslook
  • - Olijfolie
  • - Peper en grof zeezout
  • - 3 plakjes kippenwit (optioneel)

Instructions

1

Kluts de 2 eieren en 1 eiwit, kruid met peper en grof zeezout.

2

Snij hier wat verse bieslook bij en bak in wat olijfolie.

3

Ondertussen snij je de kerstomaatjes in twee en de komkommer in fijne stukjes.

4

De omelet mag op een bord en leg de kerstomaatjes, komkommer en 1/2 avocado erop. Kruid met wat peper.

5

Werk af met 60 gram cottage cheese en de edamame boontjes.

6

Strooi nog wat zeezout erover.

7

Ik eet er altijd nog wat schelletjes kippenwit bij. Voor die extra eiwitten!

8

Smakelijk.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply