Een ‘Pizza omelet’.. Klinkt toch zalig? Niet? 🙂
Deze omelet beleg of vul je gewoon als je favoriete pizza. 😉 Hij vult goed en je kan hem vol stoppen met al je favoriete groenten. Ik maak dit echt veel klaar. Deze keer gebruikte ik ajuin, spinazie en groene asperges! Eat Your Greens 😉
Ideaal voor een koolhydraatarme lunch, gewoon thuis of je kan deze omelet ook meenemen naar je werk. Rol hem op, draai hem in folie en klaar! Hij is ook heerlijk koud of met een sneetje kippenwit of zalm tussen! Dan krijg je de ‘eiwrap’ 🙂
Snij de asperges in stukken (hoe groot mag je zelf kiezen) en hak het sjalotje fijn. Ook de bladspinazie mag je grof hakken. Neem een kom, breek hier je eieren in. Kruid met peper, zeezout, chili en paprikapoeder. Kluts dit goed door elkaar. Voeg hier nu de groene groenten aan toe. Neem een pan, bak in olijfolie het sjalotje glazig en voeg daarna het ei-groentenmengsel eraan toe. Serveer! Wie wil kan er nog wat kaas overstrooien. Smakelijk! Pizza Omelet
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments