Drankjes, sapjes & smoothies/ Ontbijt

Two-Minute smoothie

Ben jij een ochtend- of een avondmens? Ik ben voor honderd procent een ochtendmens!

Zalig vind ik dit, vroeg opstaan, trainen op mijn nuchtere maag en genieten van de zonsopgang, de fluitende vogels, .. Dit geeft mij zo een boost. Maar meestal als ik thuis kom van mijn training (al is het na een krachtraining, een run, het zwemmen, …), dan heb ik altijd reuze honger. Doorheen het jaar vlieg ik vaak van mijn training naar mijn werk, dus heb ik meestal een smoothie mee om de voormiddag door te komen. Deze met rood fruit is zooooo snel klaar, kan je perfect de avond ervoor maken of gewoon ’s morgens alles snel in je blender gooien & klaar. Zo gemakkelijk en OVERheerlijk! #postworkout food

Welke vegan proteïne poeders ik meestal gebruik?

Vegan perfection van Body en fit Vanille

Your healthy fix Chocolade smaak

Sunwarrior Classic

Love!

Two-Minute smoothie

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • - 100 gram rood diepvries fruit
  • - 250 ml amandelmelk
  • - 1 klein handje verse munt
  • - 1 tl amandelpasta of pindakaas
  • - 1 scoop vanille vegan proteïne poeder (ik gebruik deze van body en fit)
  • - 1 el stevia of ander soort zoetstof
  • - Afwerken met een handje verse bosbessen

Instructions

1

Simpel: mix alles in je blender, afwerken met verse bosbessen en smullen maar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply