Ontbijt

Mijn favoriete groene shake

Deze maak ik zoveel klaar: een proteïne shake met verse spinazie en courgette. Zo lekker, smeuïg en voedzaam. Voor mij een perfect ontbijt, tussendoortje of een snack na het sporten. De afwerking of keuzes van toppings kan gelijk wat zijn. Neem gerust wat jij lekker vindt! Ik neem vaak granola, extra fruit, crispy bolletjes of Griekse yoghurt om er boven op te doen. Dat ik nog een extra ‘bite’ heb. Voordeel: je zet extra groenten op jou menu! Ideaal! Het geeft je een boost en past perfect in een gezonde levensstijl of als je gewicht wil verliezen. Je blijft lang verzadigd en hebt geen honger gevoel! Enkel een win-win situatie!

Mijn favoriete groene shake

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 150 ml amandelmelk (of kokosmelk)
  • - 1 grote hand verse spinazie
  • - 1/3 courgette (met schil er nog aan)
  • - 1 scoop (28 gram) proteine poeder (ik verkies zoals jullie weten witte chocolade of vanille ice cream smaak)
  • - 1 tl chiazaad
  • - 1 tl amandelpasta
  • - 2 tl stevia
  • - 1 klein handje diepvries fruit naar keuze (ik gebruik iedere keer wat anders: bosbessen, stukje banaan, rabarber, frambozen, gemengd rood fruit, ...)

Instructions

1

Het is echt wel simpel: alles samen in de blender en mix it up 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply