Deze SLA wrap is niet alleen snel klaar, maar is mega gezond én lekker.
Neem een paar van die stevige ijsbergsla bladeren. Vullen, dichtrollen en GENIETEN van een frisse vullende lunch!
Geloof me, een lekkere bite en vol van smaak. Een combi van gezonde vetten en eiwitten. Smakelijk en ENORM voedzaam.
Persoonlijk gebruik ik super vaak de combinatie groene appel met avocado. Heerlijk ook als hapje met wat zalm. Klein tipje van mezelf. 🙂
Leg de bladeren ijsbergsla open. Halveer de avocado, haal de helft van het vruchtvlees eruit en prak het op de sla. Kruid met peper en grof zeezout. Snij de komkommer in schijfjes en de halve groene appel ook in dunnen partjes. Daarna komen de sneetjes kalkoen erop, schijfjes komkommer en de partjes appel. Besprenkel met wat soja yoghurt (ongezoet/natuur) of Griekse yoghurt. Strooi er nog wat zeezout over, een draai van de zwarte pepermolen en werk af met wat koriander/peterselie en wat bosbessen.Slawrap met avocado, kalkoen, groene appel en komkommer
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments