Lekker brownies eten zonder schuldgevoel.
Gluten-, lactose- en suiker vrij… Zalig toch. Gewoon zorgeloos genieten van een lekker tussendoortje of dessert. Heerlijk met wat verse aardbeien bij.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren los en meng ze met de gesmolten kokosboter, appelmoes en de melk. Meng het amandelmeel met de cacaopoeder, de zoetstof, kokosbloesemsuiker, bakpoeder en zout. Meng alles goed door elkaar. Daarna mag het natte beslag erbij. Spatel alles goed door elkaar zodat het beslag luchtig blijft. De dadels mag je kort weken in lauw water, goed laten uitlekken en daarna mixen in je keukenmixer. Dit mag bij het beslag. Ook de pure chocolade mix je kort in de mixer. Ook dit spatel je onder het beslag. Doe het beslag in een bakvorm met bakpapier, duw nu een aantal hazelnoten in het beslag. Werk af met nog wat gesmolten pure chocolade on top. Bak de brownie 40-45 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de brownie uit de oven, laat even afkoelen en snij heb in vierkante stukjes. Kleine tip, de brownie is hééééérlijk als hij nog wat lauw is. Serveer er wat verse aardbeien bij. YUMMM!!
Gezonde glutenvrije brownies
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments