Herfst/winter, dat wil zeggen warm ontbijten.. Wat denken jullie van een warme crumble met peren, havermout, amandelmeel en rozijntjes uit de oven.
Winters lekker..
Er gaat niets boven heerlijk ontbijten. Zeker in het weekend is dit een perfect gerechtje. Dit is niet moeilijk om te maken, en het zal je smaken! Je kan dit perfect ook serveren als nagerecht, maak dan gewoon kleine porties. Lekker zoet. Ik werk dit gerechtje af met een lepeltje ricotta kaas. Maar dit kan ook met een lepeltje yoghurt of plattekaas.
Warme perencrumble
Print RecipeIngredients
- -50 gram havermout
- - 100 gram amandelmeel
- - 50 gram muesli
- - 2 eiwitten
- - 50 gram gesmolten kokosolie
- - 2 handjes rozijnen
- - 3 rijpe peren
- -2 theelepels honing
- - 2 theelepels kokosbloesemstroop of esdoornstroop
Instructions
Neem een beslag kom, en meng de havermout, amandelmeel en muesli door elkaar.
Voeg je eiwitten, gesmolten kokosolie en de rozijnen erdoor.
Meng de honing en kokosbloesemstroop erdoor.
Daarna snij je de peren in kleine stukjes.
Neem een ovenschaal, en leg je gesneden peertjes onderaan de schaal.
Doe het beslag over de peertjes.
Zet in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Ongeveer 25 a 30 min.
Notes
Heerlijk met een schepje ricotta en wat honing erover. Yummie!!!
No Comments