Lunch

Carpaccio van courgette met pecannoten en sesamolie

Simpel, zo snel klaar en mega lekker!

Dit is een fantastisch bijgerecht om te serveren bij vlees, vis, … Een toppertje & bommetje aan smaken!

Carpaccio van courgette met pecannoten en sesamolie

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 1 courgette
  • - 30 gram pecan noten
  • - 1 el verse bieslook
  • - Peper en grof zeezout
  • - 1 el olijfolie
  • - 1 el sesamolie
  • - Sap van 1/2 citroen

Instructions

1

Snij de courgette met de mandoline in fijne schijfjes.

2

Dresseer mooi op een bordje.

3

Giet daar wat sesamolie en olijfolie over.

4

Kruid met peper, grof zeezout en verse bieslook.

5

Besprenkel met het sap van een halve citroen.

6

Ondertussen rooster je in een steelpannetje 30 gram grof gehakte pecan noten. Een 5 tal minuutjes.

7

Deze mogen over de courgette schijfjes.

8

Serveer!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply