Knabbels/ Lunch

Mini opgevulde paprika’s met cottage cheese

Mijn favoriete warme snack voor het moment! Deze opgevulde ‘cutties’ zijn echt super lekker, voedzaam, zitten vol vezels en gezonde eiwitten. THE PERFECT HEALTHY SNACK 🙂

Dit is ook super leuk als een hapje op een feestje. Geloof me, ze vliegen van tafel! Ideaal voor tijdens de feestdagen!

Mini opgevulde paprika's met cottage cheese

Print Recipe
Serves: 6 Cooking Time: 20 min

Ingredients

  • - 3 mini paprika's (rood, geel, oranje)
  • - 100 gram cottage cheese
  • - Zwarte peper en grof zeezout
  • - 1 tl kurkuma
  • - 1 el olijfolie

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 190 graden.

2

Snij de paprika's in twee en haal de pitjes eruit.

3

Leg ze open op wat bakpapier, vul ieder helftje met cottage cheese.

4

Kruid met zwarte peper, zeezout, kurkuma en besprenkel met olijfolie.

5

Zet 15/20 min in een voorverwarmde oven.

Notes

Tip: hou je niet van cottage cheese, vul met wat ricotta kaas. Maar cottage cheese is een grote bron van eiwitten.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply