Koekjes bakken is toch het leukste wat er is. En als ze dan nog eens gezond zijn, wat wil je nog meer?
Deze ‘cookies’ zijn een mengeling van banaan, kokos, lijnzaad en boekweit. Met nog wat gedroogde cranberry’s erbij, de oven in en klaar! Super yummie en lichtjes krokant! Een topper om mee te nemen als snack of om te serveren bij de koffie! Vrij van geraffineerde suikers, gluten- en lactose vrij! Om nog wat meer smaak er aan te geven, voegde ik nog wat kaneel en een snufje zeezout eraan toe.
Wat zijn deze koekjes gemakkelijk om te maken en lekker zeg!
Veel bakplezier!
Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de bananen in een beslag kom. Breek het ei erbij en meng. Voeg de overige ingrediënten toe: kokosrasp, boekweitmeel, lijnzaad, stevia, kaneel, honing, zeezout en bakpoeder. Meng alles goed door elkaar. Op het laatste mogen de cranberry's erbij (of heb je liever wat nootjes kan ook). Zet ze in een 25/30 min in de voorverwarmde oven.Banaan koekjes
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments