Knabbels

Mango tomaten salsa

Al een beetje dat zomer gevoel. Dit krijg je bij deze salsa helemaal!

De combinatie mango en tomaat, heerlijk. Lekker fris en een fantastische combi zoet/hartig. Ik serveer deze Mango Tomaten salsa met tortilla chips of stukjes geroosterd volkoren/waldkorn brood. Maar dit kan perfect als bijgerecht gegeten worden. Ik denk maar aan de barbecues die eraan komen of met wat sla en stukje kip, zalm, … Of serveer het in een een aperitief glaasje & je hebt een gezond en fris hapje.

Salsa’s zijn oorspronkelijk afkomstig uit Latijns-Amerika. Pittig van smaak en brengt direct een zomerse sfeer op je ‘apero plank’!

Enjoy!

 

Mango tomaat salsa

Print Recipe
Serves: 1 potje Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • - 1/3 mango
  • - 1 tomaat
  • - 6 kerstomaatjes
  • - 1/2 sjalotje
  • - 1 lente ui
  • - Snufje cayenne peper
  • - 1 el Parmezaanse kaas
  • - Peper en fijn zeezout
  • - 1 tl oregano
  • - 2 el olijfolie
  • - Sap van 1/2 limoen
  • - 2 el vers gesneden bieslook
  • - Snufje chili poeder of vlokken

Instructions

1

Snij de tomaat, mango en kerstomaatjes in kleine blokjes.

2

Snij het sjalotje en lente ui in fijne stukjes.

3

Snij de bieslook fijn.

4

Neem een kommetje en meng alle ingrediënten en kruiden.

5

Werk af met een snufje chili poeder of vlokken.

6

Serveer met tortilla chips of op een volkoren stukje geroosterde bruschetta.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply