Lunch

Omeletwrap met kip & een zomerse salade

Zot simpel om deze eiwrap met kip en kaas te maken. Heerlijk, voedzaam en lekker vullend. Met een frisse salade erbij, perfect voor de lunch. Maar kan je ook prima serveren als hapje op een zomerse avond!

Ik at ze vandaag samen met mijn vriendin als lunch en we waren beide heel enthousiast :). Zo lekker, probeer het vooral eens uit zou ik zeggen! Geniet van het zonnetje.

Omeletwrap met kip & een zomerse salade

Print Recipe
Serves: 1 eiwrap Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 2 eieren
  • - Peper, zout en gedroogde oregano
  • - 1 el Philadelphia High Protein
  • - 3 sneetjes kippenwit
  • - 1 handje rucola
  • - 1/4 gele paprika
  • - 1 lente ui
  • - 1/4 komkommer
  • - 3 aardbeien
  • - 1/4 groene appel
  • - 6 kerstomaatjes
  • - 3 olijven
  • - Peper, zout, verse basilicum, verse bieslook
  • Dressing: 1 tl tahin (sesampasta), 3 el soja kwark/yoghurt (of gewone Griekse yoghurt), 1 tl oregano, peper, zout, snufje lookpoeder, 1 tl citroensap

Instructions

1

Klop twee eieren in een kommetje, kruid met peper, zout en oregano.

2

Neem een antikleefpannetje, voeg wat olijfolie eraan toe en giet het eimengsel in de pan.

3

Bak het ei aan beide kanten. Leg op een bordje en laat even afkoelen.

4

Smeer er 1 el Philadelphia kaas erop, 3 sneetjes kippenwit en een handje rucola.

5

Rol de omelet op en steek er twee prikkers in.

6

Voor de salade snij je 1/4 gele paprika, 3 aardbeien, 1/4 groene appel, 6 kerstomaatjes, 1/4 komkommer, 1 lente ui, 3 olijven en wat komkommer fijn. Leg alles op het bord. Kruid met peper, zout en wat olijfolie.

7

Snij wat verse bieslook en basilicum fijn en strooi dit erover.

8

Meng alles voor de dressing in een kommetje en serveer dit bij deze heerlijke lunch.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply