Lunch

Maïswafels met ricotta en perzik

Een snelle lunch, dan zijn deze maïswafels (kan ook perfect met gewone rijstwafels) iets voor jou.. Lekker, licht verteerbaar & zooo snel klaar. Perfect voor een healthy lunch.

Heerlijk licht…

Als je niet graag brood eet, of liefst geen meer eet.. Dan kan je perfect deze maïswafels of rijstwafels als alternatief gebruiken. Wat ik vaak doe is ze even roosteren in de broodrooster. Ik weet het, klinkt raar, maar dit geeft de wafels nog eens een extra krokante smaak en ze zijn bovendien lekker warm. Let op dat je ze niet te lang erin laat zitten, want ze branden snel aan 😉 . Met het hartige van de ricotta en het zoete van de perzik, geven deze wafels een heerlijke smaak. Voeg er nog wat dadels aan toe als ’toetje’. Een perfecte, gezonde en voedzame lunch…

Maïswafels met ricotta en perzik

Print Recipe
Serves: 3 maïswafels Cooking Time: 5 min

Ingredients

  • - 3 maïswafels (of rijstwafels)
  • - Ricotta
  • - Peper en zout
  • - 3 kerstomaatjes
  • - 1 perzik
  • - 6 dadels

Instructions

1

Neem je broodrooster, en rooster je maïswafels eventjes (1 a 2 minuten op een lage stand)

2

Daarna smeer je de ricotta op je wafels

3

Doe er wat peper en zout op

4

Snij je kerstomaten in schijfjes

5

De perzik snij je in partjes

6

Daarna beleg je de maïswafels met de tomaten en perzik

Notes

Heerlijk erbij zijn een paar dadels. Dadels zijn voedzaam en een bron van vitaminen. Geniet ervan!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply