Een snelle lunch, dan zijn deze maïswafels (kan ook perfect met gewone rijstwafels) iets voor jou.. Lekker, licht verteerbaar & zooo snel klaar. Perfect voor een healthy lunch.
Heerlijk licht…
Als je niet graag brood eet, of liefst geen meer eet.. Dan kan je perfect deze maïswafels of rijstwafels als alternatief gebruiken. Wat ik vaak doe is ze even roosteren in de broodrooster. Ik weet het, klinkt raar, maar dit geeft de wafels nog eens een extra krokante smaak en ze zijn bovendien lekker warm. Let op dat je ze niet te lang erin laat zitten, want ze branden snel aan 😉 . Met het hartige van de ricotta en het zoete van de perzik, geven deze wafels een heerlijke smaak. Voeg er nog wat dadels aan toe als ’toetje’. Een perfecte, gezonde en voedzame lunch…
Maïswafels met ricotta en perzik
Print RecipeIngredients
- - 3 maïswafels (of rijstwafels)
- - Ricotta
- - Peper en zout
- - 3 kerstomaatjes
- - 1 perzik
- - 6 dadels
Instructions
Neem je broodrooster, en rooster je maïswafels eventjes (1 a 2 minuten op een lage stand)
Daarna smeer je de ricotta op je wafels
Doe er wat peper en zout op
Snij je kerstomaten in schijfjes
De perzik snij je in partjes
Daarna beleg je de maïswafels met de tomaten en perzik
Notes
Heerlijk erbij zijn een paar dadels. Dadels zijn voedzaam en een bron van vitaminen. Geniet ervan!
No Comments