Zin in een lekker en gezond ontbijt? Een ontbijt wat bijna op een dessertje lijkt?
Deze is echt een ‘Chia pudding with a twist’.. Deze pindakaas en gelei chia pudding is een geweldige manier om de dag te beginnen. Ik ben een grote fan van pindakaas. Daarom is deze combinatie zooo lekker.
Meng de chia zaden met wat melk en een vleugje honing de avond voordat je het wilt eten, zodat het echt een pudding wordt. De volgende morgen voeg je de extra ingrediënten erbij en klaar. Hier word je echt gelukkig en vrolijk van..
Chia pudding met amandel yoghurt, pindakaas & fruitjam
Print RecipeIngredients
- - 150 ml amandelmelk (of kokosmelk)
- - 3 el chiazaad
- - 50 gram amandel soja yoghurt (alpro soja)
- - 2 el honing
- - 2 el pindakaas
- - 2 grote el diepvries rood fruit (eigen keuze)
Instructions
De avond voordien meng je de chia zaden met de amandelmelk en 1 eetlepel honing. Zet dit in je koelkast, de dag nadien is dit een lekkere stevige pudding.
Neem een leuk glas of kommetje, bedek de bodem met pindakaas. Giet daarover de chiapudding.
Op de chiapudding doe je de amandelsoja yoghurt (of een andere yoghurt dat jij lekker vind).
Neem een pannetje en warm het rood fruit met 1 eetlepel honing op, dit duurt niet lang, een 2 tal minuutjes. Giet dit bovenop je yoghurt en klaar.
Werk af met wat munt en granola.
No Comments