Knabbels

Feestelijk hapje: feta met rode biet & vijg

Eenvoudig, lekker maar toch feestelijk. Dat is dit hapje!

Feta, rode biet en vijg zijn een ideale combinatie vind ik 🙂 . 3 ingrediënten die ik enorm graag eet! Voor de zoete bekjes onder jullie, kan je er nog wat honing over strooien (maar klein beetje) of gewoon de honing mengen met olijfolie. Fijne feesten! Geniet van al het lekkers: gezond en ongezond, vergeet zeker geen glaasje te drinken 😉 , … Voel je hier niet schuldig over! Eet wat je wil! Feestdagen zijn er om te genieten met jezelf, familie en vrienden.

 

Je wordt niet dik tussen Kerst & Nieuw, wel tussen Nieuwjaarsdag & Kerst 🙂

feta met rode biet & vijg

Print Recipe
Cooking Time: 10 min

Ingredients

  • - 200 gram feta
  • - 4 verse vijgen
  • - 2 grote gekookte rode bieten (ofwel 4 kleintjes)
  • - Peper & grof zeezout
  • - Scheutje van je beste olijfolie
  • - 1 handje grof gehakte walnoten

Instructions

1

Snij de feta en rode bieten in blokjes.

2

De verse vijgen in schijfjes.

3

Neem je prikkers, steek eerst een stukje feta, daarna rode biet en afwerken met een schijfje vijg.

4

Goed kruiden met peper en zout, giet wat olijfolie ervoer en strooi de grofgehakte walnoten erover.

5

Klaar, simpel maar zo lekker!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply