Ontbijt

Chia kokos pudding met veenbessen

Heerlijk verrassend ontbijtje dat enorm goed vult. Hiermee ben ik goed verzadigd en hou ik het vol tot aan de middag. Combinatie van gezonde vetten & fruit. Deze romige chia kokospudding is echt YUMMMIEE!! Je maakt het gewoon de avond voordien, zet het in de koelkast en de volgende dag kan je smullen. Inspired bij  julieslifestyle.com  Een echt ontbijt waar je vet mee verbrand. #keto

Geniet ervan & smakelijk!

 

Chia kokos pudding met veenbessen

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 15 min

Ingredients

  • - 20 gram chiazaad
  • - 50 gram kokosmelk (uit blik)
  • - 50 gram kokosmelk (uit fles)
  • - 1 el kokosolie
  • - 1 el verse kokospoeder/schilfers
  • - 1 el proteïne poeder (mijn smaak: witte chocolade)
  • - 1 handje diepvries cranberry's (mag gerust ook een ander soort fruit zijn)
  • - 2 el stevia

Instructions

1

Neem je blender, mix alles buiten de chia zaad tot een gladde massa.

2

Neem een kommetje, doe hierin 20 gram chiazaad. Giet het mengsel bij het chiazaad en meng goed door elkaar.

3

Zet een nachtje (of een paar uren) in de koelkast.

4

Werk de volgende dag af met bosbessen en granola. Maar werk de pudding gerust af met hetgeen jij lekker vindt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply