Diner/ Lunch

Rösti’s van Zoete aardappel

Voor alle ‘sweet potatoes lovers’… Dit is iets voor jullie!

Een tipje van Julie’s lifestyle (Ketoplan). Pannenkoekjes van zoete patat! De aardappel raspen, wat meel erbij, een ajuintje en een ei. Goed mengen, bakken in de oven & klaar! Combineren met een fris slaatje of warme groentjes! Proberen zou ik zeggen! Want super lekker, gezond en een easy recept!!

Rösti's van Zoete aardappel

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 25 min

Ingredients

  • - 1 zoete aardappel
  • - 1 lente ui
  • - 1 el kokosolie (gesmolten)
  • - 1 ei
  • - 1 el speltmeel (of een ander soort meel naar keuze)
  • - Peper en grof zeezout
  • Afwerken met wat granaatappel en warme groenten, ik gebruikte asperges en spruitjes (uit de oven).

Instructions

1

Schil en rasp je zoete aardappel, meng het met de andere ingrediënten in een kom.

2

Verwarm je oven voor op 200 graden, verdeel het deeg in twee (of drie) 'hoopjes' en leg deze op het bakpapier. Plet ze tot een pannenkoek. Zet ongeveer een 20 tal minuten in de oven.

3

Ik combineer ze vaak met een salade of warme groenten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply