Diner

Oven gebakken groentjes, appel en zoete aardappel met verse rozemarijn

Ik eet vaak vegetarisch, omdat ik niet zo een vlees eter ben. En hou van enkel maar groenten of een vegetarisch alternatief. Maar volledig vlees schrappen van mijn menu, zou me niet lukken. Alhoewel het wel eens goed is om stil te staan, waarom eten we nu eigenlijk zoveel vlees? Daarom is het wel eens een uitdaging om je stukje vlees te vervangen door een ander alternatief, of gewoon groentjes met pasta of rijst, .. Daag je zelf eens uit & probeer.

Krokant in de oven

Deze gegrilde groenten met zoete aardappel in de oven, mmmm. Echt smullen. 🙂 De verse rozemarijn en het appeltje maken dit gerecht af.

Oven gebakken groentjes, appel en zoete aardappel met verse rozemarijn

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 35 min

Ingredients

  • - 1 pastinaak
  • - 150 gram butternut
  • - 1 zoete aardappel
  • - 1 appel
  • - Verse rozemarijn
  • - Grof zeezout en peper
  • - Provençaalse kruiden
  • - 1 lepeltje cottage cheese
  • - 1 theelepel olijfolie

Instructions

1

Schil je pastinaak, en snij de butternut, zoete aardappel, appel en de pastinaak in schijfjes of reepjes.

2

Neem een bakplaat met bakpapier, en leg alles verspreid erop.

3

Strooi er wat olijfolie, grof zeezout, peper, provencaalse kruiden erover.

4

Daarna de verse rozemarijn.

5

Dan in een voorverwarmde oven op 200 graden.

6

Ik werk af met een lepeltje cottage cheese.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply