Ontbijt

Fruit ovenschoteltje

Hi!!

Het is niet het meest ‘mooie’ recept, maar het is wel super lekker! Ik hou van warm fruit, de mix met de amandelmeel en melk is sooooo yummmm! Ik heb echt een ‘craving’ voor nectarines & perziken op het moment. Vegan, gezond en mega gemakkelijk om te maken. Ideaal als ontbijt of als gezond en verfrissend tussendoortje.

Fruit ovenschoteltje

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 35 min

Ingredients

  • - 1 perzik
  • - 1 nectarine
  • - 1 handje bosbessen
  • - 1 el kokosolie
  • - 1 el kokosbloesemsuiker
  • - 1 tl bakpoeder
  • - 25 gram amandelmeel
  • - 1 el ahornsiroop
  • - 30 ml amandelmelk
  • - 1 el kokosolie (gesmolten)
  • - 1 tl lijnzaad
  • - 2 el kokosschilfers

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Snij de perzik en de nectarine is schijfjes. Ik laat de schil er gewoon aan.

3

Neem een ovenschoteltje, vet dit wat in met kokosolie.

4

Doe hier nu al de ingrediënten in, meng alles goed door elkaar.

5

Zet 25/30 minuten in de oven.

6

Heerlijk met wat granola of een lepeltje pindakaas on top.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply