Rijpe bananen? Check! Dit is een gemakkelijk recept om te maken! Vol gezonde voedingsstoffen, ideaal als ontbijt of tussendoortje.
Een bananencake met walnoten bakken is heel gemakkelijk, het lukt je ALTIJD & believe me… Hij is OVERHEEEERLIJK! Zonder extra toegevoegde suikers! Hou je niet van de grove structuur? Maal de havermout eerst tot meel in je mixer. Hup, verlos die bruine bananen in je fruitmand uit hun lijden en ‘get baking’!
Verwarm de oven voor op 180 graden. Prak de bananen en doe alle ingrediënten (behalve de walnoten) in een kom en meng alles goed door elkaar. Voeg 40 gram grof gehakte walnoten in het beslag en meng alles goed door elkaar. Giet het beslag in een cakevorm en leg de overige walnoten op het beslag. Zet de cake 40 minuutjes in de oven. Laat hem afkoelen en snij in plakjes.Bananencake met walnoten
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments