Gezonde baksels/ Ontbijt

Bananencake met walnoten

Rijpe bananen? Check! Dit is een gemakkelijk recept om te maken! Vol gezonde voedingsstoffen, ideaal als ontbijt of tussendoortje.

Een bananencake met walnoten bakken is heel gemakkelijk, het lukt je ALTIJD & believe me… Hij is OVERHEEEERLIJK! Zonder extra toegevoegde suikers! Hou je niet van de grove structuur? Maal de havermout eerst tot meel in je mixer. Hup, verlos die bruine bananen in je fruitmand uit hun lijden en ‘get baking’!

Bananencake met walnoten

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 50 min

Ingredients

  • - 2 rijpe bananen
  • - 140 gram havermout (mix gerust de havermout in je mixer tot meel)
  • - 20 gram lijnzaad
  • - 1 el bakpoeder
  • - 2 el stevia (of ander soort zoetstof)
  • - 2 eieren
  • - 50 gram walnoten

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Prak de bananen en doe alle ingrediënten (behalve de walnoten) in een kom en meng alles goed door elkaar.

3

Voeg 40 gram grof gehakte walnoten in het beslag en meng alles goed door elkaar.

4

Giet het beslag in een cakevorm en leg de overige walnoten op het beslag.

5

Zet de cake 40 minuutjes in de oven.

6

Laat hem afkoelen en snij in plakjes.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply