Een gezonde en koolhydraatarme variant op de spaghetti carbonara. Mijn basis? Courgette en kip! 🙂
Courgette en de carbonara saus gaan super goed samen! Een echte Italiaanse klassieker, in een gezond jasje! Genieten!
Doe de courgette door een spiraal snijder. En snij de champignons in fijne stukjes. Bak de gerookte kip (of blokjes kipfilet) in wat olijfolie samen met de gesneden champignons. Haal deze uit de pan. Doe de courgetti in de pan en bak een paar minuten. Verwijder het vocht die vrij gekomen is. Zet even opzij. Meng in een kommetje 120 gram magere kaas, 20 gram Parmezaanse kaas en 1 eidooier. Meng alles goed door elkaar en kruid met peper en zout. Alles mag nu samen in de pan. Bak een 5 tal minuten goed aan. Serveer met wat Parmezaanse kaas on top! Serveer met wat verse basilicum. Courgetti carbonara met kip
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments