Een lekkere en zoete salade. Serveer hem als bijgerecht.
Deze koolrabi salade zit bomvol heerlijke smaken. Zoals de appel, rozijnen, de dressing, … Heerlijk als bijgerecht bij de bbq maar ook lekker als een lunch met een stukje gegrilde kip erbij. Mmmm! Scoren!
Snij de appel in fijne reepjes (verwijder het klokhuis eruit), de komkommer in fijne blokjes (zonder de zaadjes) en de pijpajuin in fijne ringetjes. Schil de koolrabi en snij ook in fijne reepjes. Doe dit in een kom en meng de appel, blokjes komkommer, pijpajuin, rozijnen en koolrabi door elkaar. Maak de dressing: voeg 2 el olijfolie, 2 el witte wijn azijn, 1 tl honing en 1 tl mosterd samen en meng goed. Kruid met peper, zout en 1 tl oregano. Meng de dressing onder de koolrabi en appel salade. Kruid af met peper, zout en oregano. Serveer als bijgerecht. Salade van koolrabi & appel
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments