Lunch

Maïswafel Pizza’tjes met feta

Een gezonde versie van de pizza! Want zeg nu zelf, er is toch niets beter dan een lekker pizza? 😉

Snel klaar, gezond, lekker, vol van smaak, verzadigd gevoel,… Wat moet je nog meer hebben. Deze maïspizza’tjes zijn een ideale lunch, dinner of een hapje om aan je gasten te serveren.

Maïswafel Pizza'tjes met feta

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 20 min

Ingredients

  • - 5 maïswafels
  • - Paar schijfjes courgette
  • - 50 gram feta (kan ook met mozzarella)
  • - 5 el passata (tomatensaus)
  • - Kruiden: grof zeezout, Provençaalse kruiden, snuifje oregano, peper
  • - 5 kerstomaatjes

Instructions

1

Puur en simpel:

2

Leg je maiswafels op een rooster (niet op een bakplaat want dan worden ze snel zacht).

3

Per wafel doe je er 1 eetlepel passata op, kruid met grof zeezout, Provençaalse kruiden, oregano en peper. Leg er 1 of 2 schijfjes courgette op, wat feta en 1 kerstomaatje dat je in 2 snijd.

4

Stop de maiswafeltjes in een voorverwarmde oven op 200 graden ongeveer een 15tal minuten in de oven.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply