Snel, gemakkelijk, voedzaam en overheerlijk! Dat is deze salade allemaal!
Deze lekker Vegan salade is ideaal tijdens de herfst periode. In 10 minuten klaar, dus geen excuus meer om gezond te lunchen 😉 Mag het ietsje meer zijn dan kan je er feta of geitenkaas aan toevoegen. Of gebruik deze salade als bijgerecht bij een stukje witte vis of vlees.
Neem een bordje en leg de rucola sla erop. Snij de harde peer in fijne reepjes (ik laat de schil eraan). Halveer de kerstomaatjes, giet de linzen af en spoel met koud water. Laat goed het water uitlekken. Leg de tomaatjes, linzen en de reepjes peer op de rucola salade. Kruid met peper en zeezout. Giet nu olijfolie, appelazijn en witte balsamico azijn erover. Werk af met partjes vijg, 1 hand noten naar keuze en Parmezaanse kaas. Gebruik je verse linzen, dan kook je ze 20 minuten gaar en giet ze af.Linzen salade met noten & peer
Print Recipe
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments