Een gezonde lunch moet soms niet meer zijn dan een lekkere gevulde omelet.
Ik ben gek op gevulde omeletjes! Lekker, gemakkelijk en een bron van eiwitten. Ik vul ze meestal met wat Parmezaanse kaas, feta of cottage cheese en groenten. Yuuuummm!!
Snij een half sjalotje fijn, 1 handje spinazie blaadjes grof, de kerstomaatjes in 4 en 4 zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes. Neem een grote beslag kom: Doe hierin de 2 eieren, 1 el vers gesneden bieslook, sjalot, spinazie, 3 stukjes kerstomaat, zongedroogde tomaatjes, peper, zout en de italiaanse kruiden. Meng alles goed door elkaar. Neem een beslag pan, giet hier wat olijfolie in en als je pan warm heeft, giet je het beslag erin. Bak aan beide kanten goud bruin. Op het laatste doe je er de Parmezaanse kaas op en vouw je hem toe. Serveer met de rest van de kerstomaatjes. Omelet met zongedroogde tomaatjes & spinazie
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments