Een heerlijk hapje voor op je borrelplank. Gezond en super snel klaar.
Hiermee scoor je zeker als je gasten hebt. Je kan dit op voorhand klaar maken en het moment zelf serveren.
Je kan hier enorm mee variëren. Voeg bijvoorbeeld nog wat feta eraan toe of serveer met een Parmezaans koekje.
Snij de mango, tomaten (pitjes eruit), lente ui, rode ui en gegrilde paprika in fijne stukjes. Meng alles in een kom. Voeg 1 teentje uitgeperste look, 2 el olijfolie, citroensap, peper, zout, 2 el grof gehakt pinda nootjes, 1 tl curry, 1 tl pili pili eraan toe. Voeg 1 handje verse peterselie erbij. Meng alles goed door elkaar. Neem 12 leuke glaasjes, verdeel het mengsel in de glaasjes. Werk af met coppa of parma ham on top. Ik versnipper dit meestal in kleine reepjes of blokjes. Werk af met wat verse peterselie, pindanootjes, zeezout en peper. Smakelijk!Zomers 'apero' glaasje
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments