Diner

Opgevulde paprika met tomaatkip

Dit gerecht is super snel klaar, terwijl de paprika gaart in de oven maak jij de vulling.

Makkelijk, licht en koolhydraat arm. Maak zeker deze gevulde paprika’s eens klaar.

Opgevulde paprika met tomaatkip

Print Recipe
Serves: 1 Cooking Time: 30 min

Ingredients

  • - 1 rode paprika
  • - 1 kipfilet
  • - 100 gram champignons
  • - 1 blikje tomatenpuree (70 gram)
  • - Rucola sla
  • - Peper, zout, kippenkruiden, Provençaalse kruiden
  • - 1 el cottage cheese
  • - Verse bieslook

Instructions

1

Snij het hoedje van de paprika, haal de zaadjes en het binnenste eruit. En leg beide stukken op de bakplaat.

2

Besprenkel met olijfolie, peper, zout en Provençaalse kruiden.

3

Grill de rode paprika in de oven op 200 graden, een 20/25 minuten.

4

Ondertussen snij je de kip in blokjes, bak het in wat olijfolie in de pan. Kruid met kippenkruiden, peper en zout. Als de kip een goudbruine kleur heeft, voeg je daar de champignons aan toe en bak je die even mee. Daarna mag ook de tomatenpuree erbij. Meng alles goed door elkaar en laat een 2tal minuutjes meebakken.

5

Haal de paprika uit de oven, vul met de tomatenkip en doe er een lepeltje cottage cheese boven op. Zet nog 2 minuutjes in de oven.

6

Serveer met verse bieslook en wat rucola sla. Mmmm!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply