Een kleurrijke salade vol verschillende smaken. Een topper!
Een zomers gerechtje en perfect als je koolhydraat arm wil eten. Dit gerecht is zowel koud als warm mega lekker. Kies je om het warm te eten, dzn warm je de broccolirijst met feta op en doe je de komkommer salsa er achteraf bij. Your choice!
Geniet! Ik ben allesinds grote fan van dit gerecht!
Neem je keukenmachine, doe hierin de roosjes broccoli en mix tot rijst. Snij de komkommer, rode ui, rode paprika en courgette in fijne blokjes. Daarna bak je de helft van de rode ui, de broccolirijst en de courgette in wat olijfolie. Voeg er peper, zout en wat lookpoeder aan toe. Verbrokkel de helft van de feta bij de broccolirijst. Bak nog 1 minuutje mee en zet aan de kant. Snij de olijven en pijpajuin in ringetjes. Voeg deze nu in een kom samen met de gesneden komkommer, de andere helft van de rode ui, pijpajuin, peper, zout, wat verse bieslook en peterselie, 1 tl appel azijn en lookpoeder. Meng alles goed door elkaar. Proef. Serveer de broccolirijst met de komkommer salsa en verbrokkel de andere helft van de feta er boven op. De broccolirijst kan je zowel koud als warm eten. Broccolirijst met feta en komkommer salsa
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments