Super lekker en gezond! Wie zegt er nog na het eten van deze ovenschotel dat ze puree missen 😉
Wil je toch een pureetje erbij? Maak er eentje van zoete aardappel of knolselder! Een heerlijk bijgerecht!
Geniet!
Rasp de wortelen en snij in fijne halve maantjes. Snij de butternut in kleine blokjes. Snij de sjalot fijn en stoof samen met de wortelen en butternut aan in wat olijfolie. Kruid met peper, zout, oregano en kurkuma. Voeg het kippengehakt eraan toe en bak goed aan. Als de groenten beetgaar zijn, mag er een handje spinazie in. Meng alles goed door elkaar en laat nog 2 minuten aanstoven om een laag vuurtje. Neem een ovenschaaltje. Voeg het mengsel erin, werk af met chilivlokken, 20 gram kaas en wat oregano on top. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.Ovenschotel met kippengehakt, butternut en wortel
Print Recipe
Ingredients
Instructions
No Comments